Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται με τις Πυραμίδες της Γκίζας στις 3/12/12

Μια πλανητική ευθυγράμμιση θα πραγματοποιηθεί στίς 3 Δεκέμβρη 2012 με τις .... Πυραμίδες της Γκίζας, στον Νυχτερινό Ουρανό στην Γκίζα της Αιγύπτου στις 3 του Δεκέμβρη του 2012, τοπική ώρα ... μία ώρα πριν από την ανατολή του ηλίου σε σχέση με τις Πυραμίδες της Γκίζας. AYTO ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ 2.737 ΧΡΟΝΙΑ Οι ευθύγραμμοι πλανήτες είναι: Ερμής / Αφροδίτη / Κρόνος.

Είναι πιθανό ότι οι πυραμίδες της Γκίζας, όπου χτίστηκαν για να τιμήσουν (ή προειδοποιούν για) μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που χαρακτηρίζεται από την πλανητική σύγκλιση; Οι θέσεις των πλανητών μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα τέλειο ρολόι (δείτε την εικόνα στο πάνω μέρος αυτού του post). Ένα τέτοιο ρολόι μπορεί να σηματοδοτήσει την ημερομηνία στο χρόνο (στο παρελθόν και / ή στο μέλλον) και μπορεί να διαβαστεί από νοήμονα όντα, ανεξάρτητα από τη γλώσσα και το ημερολόγιο τους που χρησιμοποιούν.



Επίσης η γνωστή σε όλους Σφίγγα έχει στραμμένο το πρόσωπο της ανατολικά,από εκεί θα ξεπροβάλλουν και οι τρεις πλανήτες στον ορίζοντα της Γκίζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...